Post by creamasevumti on Feb 18, 2022 20:45:23 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Tās kleitas ir tik brīnišķīgas, ka es spēlēju katru dienu, bet daži deju soļi, spa klīnika ir aizslēgta
Man arī patīk, bet, ja esat iesācējs, veikals un spa, fotobūdiņa ir bloķēta
Šī spēle ir paredzēta zīdaiņiem, tā ir tik garlaicīga, un lielākā daļa lietu ir bloķētas
es pārtraucu to spēlēt uz divām dienām un pirms tam biju pirmajā vietā, un tas man atiestatīja 20, ja es varētu šai lietotnei piešķirt 0 zvaigznes, man būtu vajadzīgs vecums, lai sasniegtu pirmo numuru
Man tas tik ļoti patīk, bet viena problēma ir tā, ka jums vienmēr ir jāskatās papildinājumi, tāpēc, lūdzu, atrisiniet šo problēmu😊😘
Spēle ir jautra 😊 tikai vietas, kas ir aizslēgtas 🔒 piemēram, spa, slimnīca utt., padara spēli 🎮 garlaicīgu. Bet tas ir diezgan jautri 🙂
Spēle ir jauka, bet visi saka, ka daži 👗 ir bloķēti, ja tā ir atbloķēta, kā mēs to varam saukt par spēli. Patiešām lieliski strādāju pie šī, taču neierobežojiet nosaukšanu, mēs pielāgojam visu spēlē, kuru jūs izmantojat, un bloķējam visas lietas labi ☺️ Ceru, ka šajā spēlē būs labāki uzlabojumi. Es redzēju dažus savu draugu atsauksmes par šo spēli, piemēram, kaitinoša šī spēle 🤣 bet tad arī mēs māsas cīnījāmies par šo tēmu un es esmu lejupielādējis šo spēli
Kad es teicu, ka man patīk šī spēle, es domāju, ka es to ienīstu! Kāpēc tu man liktu zaudēt savus fanus? Tas, ka kādu laiku neesmu spēlējis, nenozīmē, ka man ir jāzaudē savi fani, jo es zaudēju savu rangu, tas nenozīmē, ka man bija jāzaudē savi fani. CocoPlay, lūdzu, izlabojiet šo......
Šī spēle ir brīnišķīga. ES to izbaudīju. Tas ir lieliski. Es ceru, ka šis pārskats bija noderīgs.
Tas ir ļoti labs, bet ir dažas problēmas. Es domāju, ka jums vajadzētu to atjaunināt. Bet tas ir skaisti.
Tā ir jauka spēle, bet viss, ko tā burtiski bloķēja, jums ir jāizlaiž daži vai vismaz jānoskatās reklāma 😥
Laba spēle, bet pārāk daudz papildinājumu un lielākā daļa vietu ir bloķētas
Man tas patīk, bet tas, kas man nepatīk, ir tas, ka dažas lietas ir bloķētas
💓👏😸😹😻
Tā ir jauka spēle, taču visas lietas ir aizslēgtas, un es cenšos pirkt naudu uz augšu un uz leju
Manai meitai bija jautri spēlēt šo spēli, pat ja bija reklāmas, viņa to joprojām spēlēja. Viņa teica, ka tas bija jautri. Bet tad parādījās šī viena reklāma no spēles ar nosaukumu "Hey girl". Tas bija diezgan satraucoši, sieviete bija ģērbusies ĻOTI atklājošā tērpā. Kāpēc iepazīšanās spēles reklāma ir spēlē bērniem?..
Tas ir lieliski, bet ir pārāk daudz reklāmu
Man patīk šī spēle diemžēl mums ir jāmaksā īsta nauda
Es ienīstu šo spēli. Garlaicīgi nekas nav atbloķēt visas lietas ir bloķētas 😡😡
šī spēle ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti slikta spēle
Šajā lietotnē ir daudz reklāmu, piemēram, daudziem, un, kad es saku daudziem, es to domāju! Arī es to ienīstu.
ļoti labi. ja atver salonu tad būs vairāk labi.bet jauki,ļoti jauki 😍😍
Tā ir vienkārši lieliska spēle, bet tik daudz reklāmu. Galu galā ⭐⭐⭐⭐ spēle
Man patīk šī spēle, kurā mēs varam iestatīt frizūru, taču esmu dusmīga par reklāmām, kas vienmēr aicina iegādāties preces veikalā, un ir daudz Balerina kleitu komplektu, bet es vienmēr ņemu citu topu un citu Scott.
Es nepiešķiršu šai lietotnei pat 1 zvaigznīti savā pirmajā priekšnesumā, es gribēju izvēlēties deju, un tas man neļāva, un es mēģināju tik daudz reižu, ka likās, ka tā ir iestrēgusi vai kas, bet es nožēloju, ka iztērēju savus pēdējos datus tas, lūdzu, mēģiniet un izlabojiet, ka tas ir kaitinoši
Tik garlaicīgi. Man šī spēle nekad nav patikusi un nepatiks. Neklausieties bildēs, tas viss ir meli. Par visu ir jāmaksā.
Pretty Ballerina Dancer Santai ebr
Vispirms es uzklikšķinu uz tērpa un tā kaila.tāpat kā bez drēbēm un ļoti detalizēti.un tad, kad spēlēju baleta mūziku, vīrietis čukst.
Tā ir pārāk laba spēle, taču šajā spēlē daži līmeņi tiek bloķēti, ja jums ir tiesības atvērt, tāpēc jūs to darīsit
Šī ir ļoti jauka spēle. Bet, ja viņi atbloķē spa utt. Tātad, mēs varam baudīt vairāk. Tas arī dod mums modes izjūtu.
Labi. Bet lielākā daļa priekšmetu ir aizslēgtas. Un jums tas ir jāatjaunina.
Tā bija sliktākā lietotne, ko esmu spēlējis. Spēlē nebija balerīnas, kustējās tikai kleita, kad noklikšķināju uz acīm, rādīja biedējošas 2 acis 👀 un arī 2 uzacis nelejupielādē lūdzu....
Viņi mums saka, lai nopirktu slimnīcu garu
Es vēlos, lai es varētu likt nulles zvaigznes, šī spēle ir muļķīga, es pat nevaru to spēlēt, jo man kaķis pat maksā, lai ielādētu visu mūžu. NELEJUPIELĀDĒJIET ŠO SPĒLI
lieliska spēle, man tā patīk
Catapult Quest Spillehall ybfe
Pretty Ballerina Dancer Casual games aha
Pretty Ballerina Dancer ง่ายๆ fyip
Tā ir arī jauka spēle, bet lietas neatveras kā traki
Pretty Ballerina Dancer Casual games batc