Post by creamasevumti on Feb 18, 2022 20:30:07 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують очки ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2022 version ▞▞▞
Прикольна гра
Класна гра але рівні дуже складні
Гх ..........Гарно добре
Повторюваний, нудний і інколи збійний. Бої з босами однакові і не мають реальної історії.
Ninja Tobu Akční yuw
Jungle Adventures Dobrodružné znar
Дуже гарна гра. Я граю в неї, коли мені нудно, рівні дуже гарні, будь ласка, встановіть гру, вона вам сподобається
хороший досвід з ним
Гарна гра, але я хочу, щоб персонажі стрибали вище, чи можете ви добре виправити це, будь ласка.
ні
Контроль непоганий
Ця гра чудова
Це дуже погана гра
Я ставлю 5 зірок і чого Ця Ігра Має Богато Мб
Гарно, але час дає, було сумно, ми повинні не поспішати грати та насолоджуватися
Дуже хороша гра, і графіка в ній занадто хороша і так багато епізодів. Будь ласка, завантажте цю гру. Це допоможе вам провести час.
Я це люблю . Це дійсно дуже цікаво, навіть вся моя родина, мій брат, я та мої батьки, грають у це, і їм сподобалось, я також пропоную своїм бабусі та дідусю завантажити його через блокування, щоб не витрачати вільний час
Чудова гра. Мені подобаються такі пригодницькі ігри. Грав на всіх рівнях. Дуже насолоджувався
Це найкраща версія ігор.. але все ж є деякі недоліки в грі
Дуже крута гра та легке керування, дуже сподобалось. 👍👍👍
Гарна гра, але я вважаю, що її потрібно більше оновлювати.
Ця програма настільки погана, що мені вона не подобається, я не хочу поставити одну зірку, але щоб написати коментар, ми повинні поставити зірку, я ненавиджу це AAP
Огогоогого
Ігри
Не сподобалось
Подобається ця гра, хоча й коротка, вона не дуже складна, щоб ви відчувати стрес, але досить складна, щоб бути приємною пригодницькою грою на платформі. Ви можете переглядати 30-секундну рекламу різноманітних оновлень та покращень, тому вам не потрібні реальні гроші. Реклами після кожного рівня занадто багато, тож, якщо ви можете пом’якшити це, ця гра ідеальна для всіх. 😊
Гарна гра, дуже складна
Дуже дуже повільно, це багато тернина не черепаха також прокидається, мені не подобається ця гра
Унікальний.
невдаха, щоб кульгав
Добре, але не дуже
Гра хороша але є реклами
Це нормально, але вдарити боса по голові практично неможливо
Дуже хороша гра
Jungle Adventures Sarguzasht opcd
Я не вважав це нудним і не працює так, як я хотів
Дуже гарна гра. весело та насолоджуюсь грою. хороші анімаційні персонажі. Ви можете ЗАВАНТАЖИТИ це з П’ятьма ЗІРОКАМИ..
Гарний додаток для гри. Мені подобається ця гра.
Jungle Adventures Petualangan ngq
Це дуже весело
старіша версія була гарною, оновлення версії 4-го етапу не завантажується...
Мені подобається ця гра, АЛЕ ПЕРШУ ПРИГОДУ ЧІНГУС ПОверніть
ця гра хороша, але мені не подобається реклама цієї гри, і я також граю в цю гру
Це важко
Нагадує мені серіал «Острів пригод Гудсона» (NES). Замість того, щоб ставати великим, у вас є планка життя з пляшками в яйцях, щоб поповнити здоров’я та отримати бонуси. Хоча цегла не ламається. Камені як зброя «обмежені», але немає максимуму, і кількість переноситься на наступний рівень, тому в наявності є сотні. Ви також можете купити нескінченні камені та життя, збираючи фрукти та витрачаючи їх у магазині. Дуже весело з гарною графікою та музикою, чудовим керуванням та чудовим завданням для будь-якого віку.
Вау, це чудово робити будь-яку хорошу роботу вчасно, і я надам те ж саме, що можу сказати, що я буду на своєму мобільному телефоні, і це було так приємно бачити з класу, а вчитель не зможе робити з вами щось інше щодо 🤗🤗ковід 19 та маски для обличчя та обличчя дитини дякую за ваш час
Не працювала належним чином, але гра була чудова