Post by creamasevumti on Feb 18, 2022 20:27:09 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל פריצת גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
משחק טוב אבל צריך להוסיף עוד חיות וכלי נשק
כיף לזמן מה ואז רמה אחת יכולה להימשך בערך 5 עד 10 דקות
משחק ממכר ומאתגר, אוהב את הוויזואליה של הרקע ובעלי החיים. אוהב גם איך חיות תוקפות את הדמות שלך. משחק נהדר!!
אחרי מתישהו המשחק הזה כל כך משעמם כמה עדכונים עושים לו טוב מאוד
הפקדים לריצה לאחור הם לגמרי מטומטמים.. אתה חייב להוסיף כפתור לריצה אחורה במקום להקיש או לחיצה ארוכה.. המשחק עדיין מדהים לשחק
Big Hunter Hərəkət qik
זה כמעט בלתי אפשרי להגיע למסע ציד החיות הבא שאני משחק בו כבר שנתיים ולא הגעתי לשם כוכב אחד
המשחק די כיף אבל הוא ממש קשה😝😝😝
Big Hunter פעולה pcy
פעם היה מדהים עכשיו זה כמו כל השאר. שלם כדי לא לקבל אנוריזם. וגם מודעות.
זה משחק נחמד אבל צריכות להיות לו עוד כמה רמות קשות.....
המשחק הכי טוב 👍👍
Big Hunter Action oalq
המשחק טוב, אבל החיות אכזריות מכדי להרוג אותן עם חניתות כאלה. הנשק צריך להיות חזק יותר
מושג קל נגרר והופך למטחנה יומיומית. מושלם לדחוף טונות של מודעות לגרון.
פשוט וממכר מאוד! רק התחיל לשחק והבנתי שיש הרבה כלי נשק לרכוש. צריך להיות משחק ארקייד שכיף לשחק בו מעת לעת, והוא יעבור זמן מה לפני שאנצח אותו
כיף ממש ממליץ
ציפור טרור קשה מדי.
נראה כיף. מודעה של 30 שניות שאי אפשר לדלג עליה 2 דקות לתוך המשחק. הוסר.
נוף נורא, אני לא יכול לראות את ראש החיה, וגם המטרה שלי. Threectory היא עיוורת כשנלחמים בדבר ענק שלא מתאים למסך, יורה אקראית ואת מטען הכוח של הירייה קשה לתפעל. אתה מת כשאתה מנסה לכופף את המטרה שלך כי היא מבאסת
זה מאתגר וממכר. זה גם לימד איך להטיל חנית בממותה / ציפור ענקית / יגואר ענק / וגרסת עץ של כל האמור לעיל! נ.ב. שלהם גם עוף מעץ וטונות של נשק בלתי צפוי כיפי.
אני תקוע ביום 8 בסיפור ממותה. אני מכה את הממותה הרבה פעמים אבל הוא לא יורד. הרגתי אותו הרבה פעמים מה זה. תקן את הבאג הזה אחי אני רוצה להמשיך לשחק את הסיפור.
הכל רק בגלל המזל שלך זה לא קשור לכמה טוב שיחקת, למרות שלא עשית שום טעות במשחק אתה גם יכול להפסיד בגלל זעם החיות ללא סיבה והם פשוט רצים לך על הפנים ואפילו אתה כבר צעד אחורה אתה עדיין יכול להיפגע מהחיה. המשחק הכי גרוע אי פעם.
ספר לנו מה דעתך
קונספט מהנה, מבוצע היטב. מודעות לא פולשניות, מה עוד אפשר לרצות?
Grande caçador (Big Hunter) Ação cow
זה משחק מהנה מאוד שלעולם לא מצליח לבדר אותי בכל פעם שמשעמם לי או בחוץ מחכה למשהו. הפקדים והמשחק פשוטים מאוד, יש גם מגוון גדול של כלי נשק שאתה יכול לבחור מהם, מה שאומר שאתה יכול לצוד את החיה בדרכים שונות. אני מקווה שהמשחק הזה יקבל עדכון!
בסדר עד שתגיע לסיבובים מאוחרים יותר אז לא משנה כמה רחוק או מהר תזרוק, החיות תמיד יתפסו אותך.לא משנה כמה גבוה תזווית את ההטלה, החנית תיחסם (מחוץ למסך) או שהיא תקפיץ מהמטרה. רוצח זמן נהדר אבל אל תצפה להשלים כל סיבוב ב-100%.
אממ גרפיקה טובה מאוד יפה מאוד. אבל אחרי ההתקנה אני משחק במשחק הזה 30 דקות והמשחק הזה כל כך מדהים שאני חייב לומר שתשנה גרפיקה אז המשחק גם אוהב משחק בבקשה
טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
זה באמת משחק מעולה. יש לו מגבלת חנית ותכונות נקודות תורפה מה שהופך את המשחקים למאתגרים באמת. אבל אני אוהב את זה במיוחד את סגנון האמנות של המשחק.
זה עד קשה יום 56 של קרנף כל כך קשה שיש לו 3800 כ"ס, אני עומד לוותר
מודעות של 30 שניות שלא ניתן לדלג עליהן בין רמות הן כוכב אחד אוטומטית
כיף מאוד רק
משחק טוב צריך יותר פרסומות, אם אתה יכול איכשהו לשלב יותר פרסומות נגיד 1 בכל פעם, אז 5 כוכבים בוודאות.
Animal Warfare استراتژی ojfv
המשחק מפגר יותר מדי.
זה טוב אבל צריכים להיות דינוזאורים כמו t Rex או velociraptor ולוקח נצח להשיג יצור אחר 100 ימים